Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ČLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOČITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ČLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
Janković za Puca namenil 1.000 EUR
09.09.2011
New Page 1

V ponedeljek je bil na sporedu že 3. Slovenski rokometni forum, ki se ga je tudi tokrat udeležilo vrsto uglednih rokometnih obrazov. Prireditev je uspela, smernice za prihodnost so bile jasno postavljene, uspela pa je tudi dobrodelna licitacija za podporo bolni rokometni legendi – Iztoku Pucu. Trenirko Rolanda Pušnika ter dres slovenske moške reprezentance je na licitaciji za 1.000 EUR kupil prav ljubljanski župan Zoran Janković, ki je še enkrat več dokazal, da je velik človek ter velik prijatelj slovenskega športa!

VABILO

e v sredo, 14. septembra 2011 ob 19. uri pa bomo v Kristalni palači BTC City Ljubljana (kongresna dvorana, 2. nadstropje) priča prvovrstni smučarski prireditvi - 1. Slovenski smučarski forum, ki ga bo vodil priznani radijski novinar Igor Tominec.

Gostje na 1. Slovenskem smučarskem forumu bodo:

Tomaž Lovše (predsednik Smučarske zveze Slovenije), Tone Jagodic (generalni sekretar Olimpijskega komiteja Slovenije), Barbara Kürner Čad (v.d. direktorica SZS), Tone Vogrinec (»oče« alpskega smučanja v Sloveniji), Primož Ulaga (nekdanji skakalni as ter velik strokovnjak na področju športnega marketinga), Uroš Okoren (direktor Sportelement), Srečko Medven (direktor Pokala Vitranc Kranjska Gora) ter še številni drugi ugledni obrazi iz sveta zimskih športov v Sloveniji.

Na prireditvi, ki bo seveda povsem brezplačna, se bomo v razpravi dotaknili trenutnih razmer v slovenskem alpskem smučanju ter smučarskih skokih, poiskati pa bomo skušali tudi nekatere rešitve na področju organizacije, marketinga ter popularizacije alpskega smučanja v Republiki Sloveniji.

Če svoje udeležbe še niste potrdili, Vas vabimo, da to storite sedaj in sicer prek spletnega obrazca, svoj prihod pa nam lahko sporočite tudi na telefonsko številko 051/262-407 ali na elektronski naslov info@sportforum.si.

Ob robu prireditve bomo v SportForum Slovenija v sodelovanju s pokrovitelji tokratnega večera pripravili tudi bogato nagradno igro, poskrbljeno pa bo tudi za pogostitev vseh udeležencev po zaključku uradnega dela prireditve.

Vljudno vabljeni

SportForum Slovenija
Mob: +386 (0)51 262-407
WWW: http://smucanje.sportforum.si

 

 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane