Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ČLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOČITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ČLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
Okrogla miza o slovenskem rokometu že v četrtek! Vljudno vabljeni!
15.05.2009

Na prvih dveh okroglih mizah SportForuma Slovenija smo govorili o razmerah v slovenskem nogometu, tokrat pa se lotevamo športa z drugo predpono - rokometa. V tem času celjski rokometaši po 15-ih letih sestopajo s prestola in slovenska liga je postala ena izmeed najkvalitetnejših na svetu! Zlate čase je slovenski rokomet doživel v letu 2004, ko so se rokometaši Celje Pivovarna Laško povzpeli na vrh Evrope, reprezentanca pa je evropsko prvenstvo na domačih tleh končala tik pod njim. Na samem vrhu pa so končale tudi rokometašice Krima Mercator, in sicer v letih 2001 in 2003.

Tokrat bomo s kopico zanimivih sogovornikov govorili o preteklosti, sedanjosti in prihodnosti slovenskega rokometa. Tako kot prejšnji dve okrogli mizi, nas bo tudi tokrat skozi debato vodil Dejan Obrez. K sodelovanju v razpravi smo tokrat povabili Tomaža Jeršiča (generalni sekretar Rokometne zveze Slovenije), Mija Zorka (direktor RK Celje Pivovarna Laško), Aleša Koršiča (direktor RK Cimos Koper), Aleša Juga (direktor ZROPS), Mira Požuna (selektor slovenske moške reprezentance), Dejo Doler (direktorica RK Krim Mercator), Rada Panteliča (marketing, 1. MIK liga), Staneta Ostreliča (direktor RK Gorenje), Gorana Cvijiča (novinar, Ekipa), Vojka Lazarja (nekdanji trener RK Gold Club), Borisa Deniča (trener RD Slovan),  Nenada Krstića (svetovno uveljavljen rokometni sodnik), Janka Strela (predsednik Zveze društev rokometnih sodnikov Slovenije), Rada Panteliča (marketing, 1. MIK liga), dr. Marto Bon (trenerka RK Krim Mercator), Matjaža Tominca (trener RK Cimos Koper) in še številne druge rokometne strokovnjake s slovenskega prostora…

V sodelovanju s sponzorjem - Odvetniška pisarna Toš, Vam omogočamo brezplačno parkiranje v parkirni hiši WTC, ki je neposredno povezana z Austria Trend Hotelom. Po zaključku okrogle mize Vas vljudno vabimo še v hotelski bar, ki se nahaja v 1. nadstropju hotela, tam pa smo za Vas pripravili še pestro pogostitev!

Ekipa SportForum Slovenija

 


 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane