Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ČLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOČITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ČLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
Prhaja že drugi SportForum o EuroBasketu 2013
08.06.2013
New Page 1

V SportForum Slovenija se močno zavedamo pomena organizacije prvenstva EuroBasket 2013 za nadaljnji razvoj Slovenije in priložnosti, ki jih tovrstni športni dogodki prinašajo šteivlnim deležnikom v Sloveniji. Po svojem prvem dogodku v povezavi z organizacijo EP 2013, ki je bil meseca aprila v znamenju prostovoljcev, je tik pred vrati že druga prireditev, povezana z evropskim košarkarskim prvenstvom. V sredo, 12. junija 2013, s pričetkom ob 17. uri, bo tako na vrsti prireditev z naslovom SportForum o EuroBasketu 2013: Učinki in priložnosti za razvoj Slovenije, ki se bo odvijala v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS na Masarykovi 16 v Ljubljani.

 

Kako EuroBasket 2013 čim bolje unovčiti za promocijo Slovenije ter kako za gospodarski in športni razvoj naše dežele, bosta ključni vprašanji, ki jima bomo priča na konferenci, na kateri se bodo voditelju Gašperju Bolharju v prvi vrsti pridružili: Iztok Rems (generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije), Boštjan Lajovic (direktor Urada Vlade RS za komuniciranje), mag. Marjan Hribar (generalni direktor Direktorata za turizem in internacionalizacijo), mag. Samo Hribar Milič (predsednik in generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije), Marjan Batagelj (predsednik upravnega odbora Postojnske jame) ter Aljuš Pertinač (državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport RS).

 

Prireditev je namenjena širši športni ter poslovni javnosti, kot zanimivost pa naj poudarimo, da so svoj prihod že napovedali tudi nekateri veleposlaniki tujih držav v Sloveniji.

 

Zainteresirani lahko svojo udeležbo na prireditvi organizatorjem sporočijo prek spletnega mesta http://eurobasket2013.sportforum.si ali na telefonski številki 051/262-407.

 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane