Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ČLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOČITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ČLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
Otvoritvena prireditev SportForum Slovenija
20.03.2009

Prihodnji četrtek, 26. marca 2009 s pričetkom ob 18. uri bomo priča prav posebnemu, z nogometom zaznamovanemu družabnemu dogodku v organizaciji SportForuma Slovenija! Napovedujemo namreč otvoritveno prireditev prej omenjenega društva, ki si želi v prihodnosti s svojimi aktivnostmi predvsem osveščati slovensko športno javnost o pozitivnih plateh razvoja slovenskega športa kot tudi, na drugi strani, o težavah, s katerimi se dandanes vsakodnevno  slovenski  šport srečuje. »Kraj zločina« bo tokrat dvorana Janus v okviru Austria Trend Hotela na Dunajski cesti v Ljubljani, kjer se bo zbrala skoraj vsa slovenska nogometna »smetana«! V okviru otvoritvenega »eventa« bomo v SportForumu Slovenija pripravili najprej okroglo mizo z voditeljem Dejanom Obrezom na čelu, v kateri se bodo dotaknili tematik kot so nogometna infrastruktura, urejenost nogometnih klubov, posledice recesije v nogometu kot tudi vprašanja vzdušja ter obiska na stadionih v mejah naše države kot tudi izven njih. Razpravi z mnogimi zvenečimi ikonami slovenskega nogometa ter športa nasploh (Zlatko Zahovič, Miran Pavlin, Aleš Zavrl, Dimitrij Hlastec, Aleš Čeh, Ivo Milovanovič, Simon Starček, Mitja Kosmina, Miladin Ostojič…), bo sledilo še kramljanje oz. druženje ljubiteljev nogometa oz. športa ob pogostitvi v preddvoru dvorane Janus!

V SportForumu Slovenija bomo tudi v prihodnje mesečno prirejali razprave o aktualnem športnem dogajanju in s konkretnimi predlogi, podanimi v okviru razprav, poskušali opozarjati širšo slovensko športno javnost.

V SportForumu Slovenija vabimo vse ljubitelje nogometa in športa, da se otvoritvene prireditve tudi sami udeležijo in s tem izkažejo svojo željo po napredku  v slovenskem športu!  

 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane