Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ÄLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOÄITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ÄLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
ZakljuÄil se je 19. SOF!
27.03.2010

V petek se je v Portorožu s slavnostno podelitvijo nagrad zakljuÄil 19. Slovenski oglaševalski festival, ki ga je v treh dneh obiskalo prek 800 udeležencev. Velike nagrade za najboljša dela v posamezni skupini so prejela naslednja dela: v skupini Film televizijski spot »Orto Muziq, Orto Štala!« agencije Luna TBWA (oglaševalec: Simobil), v skupini Tiskani oglasi oglas »Fool Moon« agencije Grey Ljubljana (oglaševalec: Arcadia Lightwear), v skupini Plakati plakat »Trnfest« agencije ZEK (oglaševalec: KUD France Prešeren), v skupini Neposredno trženje embalaža »Poli pate« agencije Futura DDB (oglaševalec: Perutnina Ptuj), v skupini Korporativna oglasna sredstva delo »Zdravstveno stanje podjetja« agencije Endemit (oglaševalec: Vzajemna), v skupini Internetno in mobilno oglaševanje spletno mesto »Trkajmo s Trkajem« agencije Pristop (oglaševalec: Jeruzalem Ormož VVS), v skupini Radijski oglasi oglas »Je šla Poli Äez cesto« agencije Futura DDB (oglaševalec: Perutnina Ptuj), v skupini Inovativne oblike komuniciranja »Inovativni mestni stil« agencije Saatchi & Saatchi (oglaševalec: Toyota Adria), v skupini Celostne oglaševalske akcije akcija »Zaposlili smo slona« agencije Futura DDB (oglaševalec: Perutnina Ptuj) in v kategoriji Dogodki dogodek »Planica, svetovna rekorderka« agencije Pristop (oglaševalec: Ljubljanske mlekarne).

 

Priznanje Dobre vile, ki predstavlja priznanje žirije SOF za najbolj duhovit oglas, je prejel Lek za televizijski spot »Zgaga v želodcu« (agencija: Publicis).

 

Naziv agencije leta je osvojila agencija Publicis.

 

Osrednja tema letošnjega festivala so bila nova dejstva ter spoznanja in izkušnje, ki jih je v tržno-komunikacijsko stroko prinesla nova gospodarska situacija. Na velikem odru so kot predavatelji nastopili priznani tuji in domaÄi strokovnjaki s podroÄja trženja, upravljanja blagovnih znamk, oglaševanja in komuniciranja – med drugim Deborah Grech iz Vodafona, Christos Tsangos iz Microsofta, prof. dr. Christian Blümelhuber iz Université libre de Bruxelles, Uroš GoriÄan s Planeta 9, Aleksandra Kregar Brus iz Droge Kolinske, Mitja ZupanÄiÄ iz Beiersdorfa za podroÄje Afrike in številni drugi.

 

 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane