Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ÄLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOÄITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ÄLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
Prvi SportForum v letu 2010 je že tu!
20.01.2010
Po kratkem premoru se v ponedeljek, 25. januarja 2010 vraÄa SportForum, ki bo tokrat na tapeto postavil alpsko smuÄanje! Z voditeljem Otom Giacomellijem (legenda slovenskega športnega novinarstva) in uglednimi gosti  kot so Andrej Jerman (trenutno najbolj "vroÄ" slovenski reprezentant v alpskem smuÄanju), Aleš Gorza (slovenski reprezentant v alpskem smuÄanju), Filip Gartner (svetovno priznani trener, snežni kontrolor FIS), Matjaž Šarabon (poslovni direktor alpskih disciplin v okviru SmuÄarske zveze Slovenije), dr. Milan Žvan (dekan Fakultete za šport in velik poznavalec alpskega smuÄanja) ter  Dušan BlažiÄ, ki opravlja funkcijo vodje tekmovalne službe pri Elanu, bomo v predvidoma poldrugi uri poskušali osvetliti stanje, žgoÄe probleme in realne perspektive slovenskega alpskega smuÄanje iz zornega kota sodobnih tendenc v tej zimskošportni vrsti. Zanimiva razprava se bo tradicionalno odvijala v Austria Trend Hotelu na Dunajski cesti 154 v Ljubljani (bivša Domina Hotel, v neposredni bližini stolpnice WTC), s priÄetkom ob 18.00!
 
Po zakljuÄku "foruma", na katerem lahko vsekakor tudi sami sodelujete, ste vsi lepo vabljeni še v hotelsko restavracijo&bar na pogostitev in nadaljevanje skupnega druženja v bolj sprošÄenem vzdušju. Kot je že v navadi, bomo v sodelovanju s podjetjem Parking d.o.o. tudi tokrat poskrbeli za brezplaÄno parkiranje v garažni hiši WTC, ki se nahaja pod samim hotelom. Udeležba na dogodku je seveda povsem brezplaÄna in namenjena vsem ljubiteljem športa! Za konec naj izpostavimo še nagradno igro ,v  kateri boste lahko sodelovali vsi udeleženci dogodka ter si z nekaj sreÄe priigrali kopico privlaÄnih praktiÄnih nagrad!


Veselimo se našega sreÄanja ter Vas obenem prosimo, da svojo udeležbo predhodno prijavite na telefonsko številko 051/262-407 ali na elektronski naslov info@sportforum.si!

 Naj se sliši glas športnikov!
 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane