Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ÄLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOÄITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ÄLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
V ponedeljek pravi košarkarski spektakel!
13.10.2009

V ponedeljek, 19. oktobra 2009 bomo v Ljubljani priÄa prav posebnemu košarkarskemu spektaklu. V SportForum Slovenija pripravljamo namreÄ Å¾e peti SportForum (»forum«), ki bo nosil naslov »Slovenska košarka – le koš do svetovnega vrha?«.  V SportForum Slovenija vabimo vse ljubitelje košarke, da se nam pridružite in tudi sami sodelujete v razpravi, ki se bo priÄela ob 18. uri v Austria Trend Hotelu na Dunajski cesti 154 v Ljubljani (bivša Domina hotel, v neposredni bližini stavbe WTC).

 

Po velikem uspehu slovenskih košarkarjev na evropskem prvenstvu na Poljskem se je porodilo veliko vprašanj o prihodnosti slovenske košarke. Nanje bodo na tokratnem SportForumu poskušali odgovoriti izkušeni in ugledni sogovorniki, skupaj z voditeljem dogodka, priznanim košarkarskim komentatorjem in novinarjem, Miho Žibratom.

 

Svoja stališÄa bodo v 90 minutnem pogovoru izrazili: Matej Avanzo (KZS), Rado Lorbek (legenda slovenske košarke), Roman VolÄiÄ (direktor UPC Telemach), Goran Jagodnik (slovenski košarkarski reprezentant), Walter Jeklin (predsednik košarkarskega kluba Polonia 2011 Varšava) in dr. Mik PavloviÄ, ki ga poznamo kot enega najveÄjih strokovnjakov košarkarske igre pri nas. Udeležba na dogodku je povsem brezplaÄna, prav tako parkiranje v garažni hiši WTC. Za udeležence dogodka pa v SportForumu Slovenija pripravljamo tudi nagradno igro, katere nagrajence bomo izžrebali po zakljuÄenem prvem delu dogodka. Po slednjem sledi še tudi nadaljevanje skupnega druženja v bolj sprošÄenem vzdušju, natanÄneje v hotelski restavraciji, kjer  pripravljamo tudi pogostitev za vse udeležence »eventa«!

 

Pri tokratnem SportForumu bi se v SportForum Slovenija radi iskreno zahvalili še podjetju UPC Telemach ter spletnemu portalu Košarka.si, ki sta podprla SportForum "Slovenska košarka - le koš do svetovnega vrha?"!

 Svojo udeležbo prosimo potrdite na telefonsko številko 051/262-407 ali na elektronski naslov info@sportforum.si!

 

Vljudno vabljeni!

 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane