Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ÄLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOÄITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ÄLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
Novice
 
Tudi Mainsquare partner dogodka ob 10. letnici Društva za promocijo športa Slovenije
25.03.2019
Ljudje že od nekdaj radi raziskujemo, odkrivamo nove sposobnosti in širimo svoja znanje. Imamo pa tudi želje po doseganju in uresniÄitvi svojih ciljev. Dostikrat se ne zavedamo, da do uresniÄitve svojih ciljev ne moramo priti sami. Na poti uspehov najuspešnejših športnikov so bili vedno zraven njihovi trenerji in mentorji, ki so jih usmerjali in jim dajali zagon ter motivacijo. 

Vedno veÄ ljudi si želi raziskovati svoje potenciale in graditi na svojem znanju, vendar jih na poti lahko ustavijo druge obveznosti.  Ne glede na to, da imamo v Sloveniji vrhunske trenerje, izvrstne športne klube in šole obstaja problem, da dostikrat ne moramo obiskovati tako rednih in zahtevnih treningov, kot jih profesionalni športniki. 

Velik porast v zadnjem Äasu je v zasebnih uÄnih urah in teÄajih, katere lahko obiskujejo ljudje, ki lahko samo na ta naÄin Äasovno in stroškovno pridejo do napredovanja. Do pred kratkem, je iskanje in izbiranje pravih trenerjev še bilo oteženo.


www.mainsquare.io


Mainsquare je nova slovenska platforma z inštruktorji in uporabniki po celi Evropi kjer si ljudje z lahkoto poišÄejo in rezervirajo svojega mentorja ali trenerja. Vsak dan se prijavljajo novi trenerji, ki si z Mainsquarom želijo privabiti nove uÄence in navduševati nad novimi interesi in športi. 

Kot inštruktor si sami lahko ustvarite svoj teÄaj in zaÄnete sprejemati nove uÄence. Platforma vam omogoÄa popolno kontrolo nad vašimi teÄaji, saj si sami doloÄate termine, ceno, opise in druge parametre. 

Ker pa si lahko tudi kdaj profesionalni športniki zaželijo nauÄiti nekaj novega izven svojega "foha" je platforma namenjena širjenju znanja vseh podroÄij in vkljuÄuje tudi jezike, glasbo, umetnost in marsikatero drugo vešÄino.

 
 
   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane