Uradno spletno mesto Društva za promocijo športa Slovenije     SLO  ENG
 
   
 
Naslednji dogodek: Zmagujmo z žogo - 19.9.2020
NOVICE
O NAS
SPORTFORUM EKIPA
ČLANSTVO
PRIDRUŽITE SE NAM
GOSTILI SMO
PARTNERJI / SPONZORJI
PRESS
SPONZORSTVA
GALERIJA
AKREDITIRAJTE SE
PRIREDITVE, NOČITVE
VIDEOTEKA
UGODNOSTI ČLANOV
PRETEKLI DOGODKI
MEETING POINT
KONTAKT
 
NAPOVEDNIK
Arhiv
 
   
SPONZORSTVA
New Page 1

V SportForum Slovenija raznovrstna sponzorstva obravnavamo individualno ter se jim na takšen način tudi posvetimo pri njihovi implementaciji. Našo primarno orodje za implementacijo sponzorstev so dogodki, na katerih gostimo med seboj si različne deležnike udeležencev. Poleg aktivnosti v okviru prireditev, s katerimi želimo spodbujati napredek v slovenskem športu, smo vse dosedanje sponzorske projekte izvajali seveda tudi pred/ob/po posamičnih dogodkih, s čimer smo sponzorstvu bržčas dodali tisto tako potrebno dodano vrednost.

Za komuniciranje sponzorstev ter ostalih marketinških aktivnosti tako poleg dogodkov uporabljamo tudi ostala orodja kot so PR objave, vabila, avdio, foto in video vsebine, spletno mesto www.sportforum.si, FB in Twitter profil itd.

Prizadevamo si, da bi sleherno sponzorsko sodelovanje, skupaj s partnerjm na drugi strani, ustvarili čim bolj učinkovito, zato se na tem področju redno udeležejumo tudi raznovrstnih marketinških dogodkov in izobraževanj, doma in v tujini.

Če si morda tudi v Vašem podjetju želite svojo ciljno skupino nagovarjati prek aktivnosti SportForum Slovenija, Vas vljudno vabimo, da nam prek elektronske pošte, telefonskega razgovora ali skupnega srečanja oz. sestanka razkrijete Vaše želje in potrebe ter zagotavljamo Vam, da bomo skupaj prišli do najboljše rešitve, kako v procesu doseganja Vaših poslovnih ciljev unovčiti tudi komunikacijske kanale SportForum Slovenija!

Za vsa vprašanja, pobude, predloge smo Vam z veseljem na voljo

Matevž Brec, SportForum Slovenija
Mobilni telefon: 051/262-407
E-pošta: matevz.brec@sportforum.si

   
   
 

SportForum Slovenija

Društvo za promocijo športa Slovenije

Tel: ++386 (0)51 262-407
Fax: ++386 (0)5 630-67-01
E-mail:

 
   
   


©SportForum.si   Vse pravice pridržane